Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken omfattar en totalyta om 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era förutsättningar och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre Nybroviken 28 på kvadratmeter och Nedre Nybroviken som är 23 kvadratmeter.

Biosittning, styrelsemöte eller mingel – här finns möjlighet att anpassa mötesrummen efter era behov. Vår tidlösa restaurang adderar det lilla extra till mötet och ser till att ni har allt ni behöver från början till slut.

 

MÖTESRUM NYBROVIKEN:

59 kvm
55 personer i biosittning
Projektor
Trådlöst internet
Block och penna
Whiteboard
Högtalare
Blädderblock vid förfrågan
Vatten, frukt och nötter

 

NEDRE NYBROVIKEN:

28 kvm
Upp till 30 personer i biosittning
Interaktiv skärm

ÖVRE NYBROVIKEN:

23 kvm
Upp till 24 personer i biosittning
Projektor

För mer information eller bokningsförfrågningar, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på +46 (0) 8 459 68 01 eller e-post reservations.sto@diplomathotel.com

Boka här

Möten på Hotel Diplomat

Boka ett av våra mötesrum!

Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken har en totalyta på 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era behov och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre Nybroviken på 28 kvadratmeter och Nedre Nybroviken som är 23 kvadratmeter.

Djurgården

Vårt ljusa och eleganta mötesrum Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt till allt från styrelsemöten till privata middagar.

Galleriet

Vernissage, privata middagar eller lanseringar – i Galleriet kan vi ta emot 32 sittande gäster och möjligheterna är många.

Butiken

Abonnera Butiken och dess populära uteservering till din egen tillställning. På kvällstid erbjuder vi möjligheten att hyra hela Butiken och skapa ett unikt och välsmakande event med utsikt över Nybroviken.

Biblioteket

Vårt trevliga bibliotek bjuder in till en inspirerande atmosfär. Oavsett om du planerar ett elegant evenemang eller ett sofistikerat affärsmingel –  Biblioteket öppnar upp för flera möjligheter och kan bokas som en förlängning av Andy’s Bar.