Övre Nybroviken

Övre Nybroviken har en yta på 23 kvadratmeter och är en del av vårt eleganta mötesrum Nybroviken som omfattar en totalyta om 59 kvadratmeter. Biosittning, styrelsemöte eller mingel – här finns möjlighet att anpassa mötesrummen efter era behov. Vår tidlösa restaurang adderar det lilla extra till mötet och ser till att ni har allt ni behöver från början till slut.

MÖTESRUM ÖVRE NYBROVIKEN:

23 kvm
Upp till 20 personer i biosittning
Projektor
LCD Skärm
Sonos högtalare
Virtuella videomöten via Zoom/Teams vid förfrågan
Wi-Fi
Whiteboard

För mer information eller bokningsförfrågningar, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på +46 (0) 8 459 68 01 eller e-post reservations.sto@diplomathotel.com

Skicka bokningsförfrågan

Möten på Hotel Diplomat

Book one of our meeting rooms!

Djurgården

Vårt ljusa och eleganta mötesrum Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt till allt från styrelsemöten till privata middagar.

Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken har en totalyta på 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era behov och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre- och Nedre Nybroviken.

Nedre Nybroviken

Nedre Nybroviken har en yta på 28 kvadratmeter och är en del av vårt eleganta mötesrum Nybroviken.

Övre Nybroviken

Övre Nybroviken har en yta på 23 kvadratmeter och är en del av vårt eleganta mötesrum Nybroviken.

Galleriet

Afternoon tea, privata middagar, evenemang, lanseringar och mottagningar – i Galleriet kan vi ta emot 42 sittande gäster och möjligheterna är många.

Andy’s Cocktailbar

Andy’s Cocktailbar –  är en ombonad mötesplats inspirerad av gamla Paris, som erbjuder en elegant tillflyktsort för den kräsne. För större sällskap kan Andy’s Cocktailbar bokas i anslutning med vårt trevliga Bibliotek.

Biblioteket

Vårt trevliga bibliotek bjuder in till en inspirerande atmosfär. Oavsett om du planerar ett elegant evenemang eller ett sofistikerat affärsmingel –  Biblioteket öppnar upp för flera möjligheter och kan bokas som en förlängning av Andy’s Bar.

Executive Svit

Vår rymliga Executive Svit har generösa ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Strandvägen och Nybroviken. Perfekt för mindre privata events, styrelsemöten eller middagar upp till 6 personer.

Butiken

Abonnera Butiken och dess populära uteservering till din egen tillställning. På kvällstid erbjuder vi möjligheten att hyra hela Butiken och skapa ett unikt och välsmakande event med utsikt över Nybroviken.

Avsluta dagen med elegans

Låt oss göra din dag extra minnesvärd med våra tilläggspaket. Oavsett tillfälle kommer vi att skräddarsy upplevelsen för att passa dina behov.

Vårt systerhotell Villa Dagmar

Vårt systerhotell Villa Dagmar erbjuder en inspirerande miljö för möten och events.