MAT OCH DRYCK

På Hotel Diplomat står råvaran alltid i fokus. Menyn präglas av säsongsbetonad nordisk matlagning, men köket plockar inspiration från hela världen. Restaurangens tidlösa inredning och fantastiska läge på Strandvägen, med utsikt över Nybroviken, gör den till en självklar mötesplats för alla tillfällen.

toast-skagen

RESTAURANGEN

Restaurangens tidlösa inredning och fantastiska läge på Strandvägen, med oslagbar utsikt över vattnet, gör den till en populär mötesplats. Här serveras frukost, lunch och middag.

Mer detaljer & menyer

PRIVATA MIDDAGAR

Vårt ljusa och eleganta chambre separée Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt för alla typer av sociala event och privata middagar.

Läs mer

Butiken

BUTIKEN

Butiken är en avslappnad mötesplats för alla tänkbara tillfällen. Här erbjuds hälsosamma och näringsrika smoothies, olika frukostalternativ, sallader och lättare lunch- eller middagsrätter. Alla produkter kommer från lokala leverantör och är noga utvalda efter säsong. Butiken finns även tillgängligt att hyra för alla typer av event. 

Butiken

ANDY’S COCKTAILBAR

En mysig cocktailbar inspirerad av gamla Paris, uppkallad efter en av sina tidiga stamgäster, Andy Warhol.

Mer detaljer

Andy's Cocktail Bar

afternoon-tea

AFTERNOON TEA

På Hotel Diplomat har vi serverat vår Afternoon Tea sedan slutet av 1960-talet. Vår tesalong en halv trappa upp bjuder in till en sfärisk oas med inspiration från lummiga trädgårdar och en skogsglänta i sagornas värld. 

Tillfälligt uppehåll under sommaren.

Afternoon Tea

Boka Rum

HITTA HIT