MAT OCH DRYCK

På Hotel Diplomat står råvaran alltid i fokus. Menyn präglas av säsongsbetonad nordisk matlagning, men köket plockar inspiration från hela världen. Restaurangens tidlösa inredning och fantastiska läge på Strandvägen, med utsikt över Nybroviken, gör den till en självklar mötesplats för alla tillfällen.

 

JUL & NYÅR

Med fantastisk utsikt över vackra Nybroviken är vår restaurang en självklar mötesplats i december. Ta med din familj och vänner och njut av våra säsongsanpassade menyer med ingredienser noga utvalda från våra lokala leverantörer. Vår julmeny serveras mellan 25 november till den 24 december.

RESTAURANGEN

Restaurangens tidlösa inredning och fantastiska läge på Strandvägen, med oslagbar utsikt över vattnet, gör den till en populär mötesplats. Här serveras frukost, lunch och middag.

Mer detaljer & menyer

BAR / MUSIK

Avsluta veckan med en cocktail på vår populära afterwork. Tillsammans med noga utvalda DJ:s skapar vi en pulserande atmosfär från eftermiddag till kväll, varje fredag och lördag.

Mer detaljer

Afternoon Tea

AFTERNOON TEA

På Hotel Diplomat har vi serverat vår klassiska ’Afternoon Tea’ sedan slutet av 1960-talet. Njut av varma scones med hemgjord marmelad, utsökta snittar, delikata bakverk och vår populära Diplomat Tea Blend.

Afternoon Tea

ANDY’S COCKTAILBAR

En mysig cocktailbar inspirerad av gamla Paris, uppkallad efter en av sina tidiga stamgäster, Andy Warhol.

Andy’s

Andy's Cocktail Bar

Butiken

BUTIKEN

Butiken är en avslappnad mötesplats för alla tänkbara tillfällen. Här erbjuds hälsosamma och näringsrika smoothies, olika frukostalternativ, sallader och lättare lunch- eller middagsrätter. Alla produkter kommer från lokala leverantör och är noga utvalda efter säsong. Butiken finns även tillgängligt att hyra för alla typer av event.

Butiken

Boka Rum