Hotellfrukost Stockholm

Avnjut en riktigt god hotellfrukost i Stockholm hos oss på Hotel Diplomat, ett självklart val för dig som önskar en klassisk frukost i en inbjudande miljö. I vår restaurang på Strandvägen hittar du allt som du kan önska dig för en hotellfrukost utöver det vanliga, välj från vår á la carte eller vår klassiska  “Diplomat frukost” som inkluderar allt av det goda. Njut av Stockholms bästa croissanter, bröd och bullar från vårt bageri på systerhotellet Villa Dagmar. Upptäck vår frukostmeny här.

 

Nyttig frukost och lunch on-the-go från Butiken

I hotellets mysiga deli och kafé, Butiken, serveras även ett urval av nyttiga smoothies, overnight oats, fräscha sallader och take away-rätter. Butiken är en populär mötesplats som håller öppet alla dagar i veckan från tidig morgon till kväll. Vår trevliga uteservering med utsikt över Nybrovikens vatten är en uppskattad favorit bland Stockholmarna själva. Här hittar du dessutom en härlig blandning av våra favoritprodukter, inklusive olivoljor, lergods och konfektyr från vår favorit Pärlans. En uppskattad gåva till någon du tycker om såväl som till dig själv.

 

Hotellfrukost för dig som inte bor på hotellet

Starta dagen på bästa sätt med en hotellfrukost på Strandvägen. Ta med dig familjen, vännerna eller kollegorna och njut av vår frukost som även välkomnar externa gäster måndag till fredag. Pris för 385 per person. Gör din bokning här online.

 

Öppettider hotellfrukost

Måndag – Fredag kl 06.30-10.00
Lördag – Söndag kl 07.30-11.00

 

Sommar öppettider

Frukostens öppettider mellan 1 juli till 18 augusti är 7.30 – 11.00

 

Adress

Strandvägen 7C, Östermalm.