MÖTEN- OCH EVENTFÖRFRÅGNINGAR

Våra ljusa och moderna lokaler passar alla sorters möten och events. Luftig skandinavisk design genomsyrar den totalt 200 kvadratmeter stora mötesytan. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken för att tillgodose alla typer av virtuella möten. Styrelsemöten, privata middagar, biosittning eller mingel – vi har möjlighet att anpassa lokalerna efter just era förutsättningar och behov. Vår tidlösa restaurang adderar det lilla extra till mötet och ser till att ni har allt ni behöver.

 

VÅRA MÖTESRUM

Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken har en totalyta på 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era behov och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre Nybroviken på 28 kvadratmeter och Nedre Nybroviken som är 23 kvadratmeter.

Mer detaljer

Djurgården

Vårt ljusa och eleganta mötesrum Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt till allt från styrelsemöten till privata middagar.

Mer detaljer

Galleriet

Vernissage, privata middagar eller lanseringar – i Galleriet kan vi ta emot 32 sittande gäster och möjligheterna är många.

Mer detaljer

Butiken

Abonnera Butiken och dess populära uteservering till din egen tillställning. På kvällstid erbjuder vi möjligheten att hyra hela Butiken och skapa ett unikt och välsmakande event med utsikt över Nybroviken.

Mer detaljer

Biblioteket

Vårt trevliga bibliotek bjuder in till en inspirerande atmosfär. Oavsett om du planerar ett elegant evenemang eller ett sofistikerat affärsmingel –  Biblioteket öppnar upp för flera möjligheter och kan bokas som en förlängning av Andy’s Bar.

Mer detaljer

Erbjudanden & paket

På Hotel Diplomat har vi specialerbjudanden och hotellpaket