MÖTEN- OCH EVENTFÖRFRÅGNINGAR

Våra ljusa och moderna lokaler passar alla sorters möten och events. Luftig skandinavisk design genomsyrar den totalt 200 kvadratmeter stora mötesytan. Lokalerna är utrustade med den senaste tekniken för att tillgodose alla typer av virtuella möten. Styrelsemöten, privata middagar, biosittning eller mingel – vi har möjlighet att anpassa lokalerna efter just era förutsättningar och behov. Vår tidlösa restaurang adderar det lilla extra till mötet och ser till att ni har allt ni behöver.

Sällskapsmeny & Vinpaket

VÅRA MÖTESRUM

 

 

Djurgården

Vårt ljusa och eleganta mötesrum Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt till allt från styrelsemöten till privata middagar.

Mer detaljer

Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken har en totalyta på 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era behov och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre- och Nedre Nybroviken.

Mer detaljer

Nedre Nybroviken

Nedre Nybroviken har en yta på 28 kvadratmeter och är en del av vårt eleganta mötesrum Nybroviken.

Mer detaljer

Övre Nybroviken

Övre Nybroviken har en yta på 23 kvadratmeter och är en del av vårt eleganta mötesrum Nybroviken.

Mer detaljer

Galleriet

Afternoon tea, privata middagar, evenemang, lanseringar och mottagningar – i Galleriet kan vi ta emot 42 sittande gäster och möjligheterna är många.

Mer detaljer

Andy’s Cocktailbar

Andy’s Cocktailbar –  är en ombonad mötesplats inspirerad av gamla Paris, som erbjuder en elegant tillflyktsort för den kräsne. För större sällskap kan Andy’s Cocktailbar bokas i anslutning med vårt trevliga Bibliotek.

Mer detaljer

Biblioteket

Vårt trevliga bibliotek bjuder in till en inspirerande atmosfär. Oavsett om du planerar ett elegant evenemang eller ett sofistikerat affärsmingel –  Biblioteket öppnar upp för flera möjligheter och kan bokas som en förlängning av Andy’s Bar.

Mer detaljer

Executive Svit

Vår rymliga Executive Svit har generösa ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Strandvägen och Nybroviken. Perfekt för mindre privata events, styrelsemöten eller middagar upp till 6 personer.

Mer detaljer

Butiken

Abonnera Butiken och dess populära uteservering till din egen tillställning. På kvällstid erbjuder vi möjligheten att hyra hela Butiken och skapa ett unikt och välsmakande event med utsikt över Nybroviken.

Mer detaljer

Avsluta dagen med elegans

Låt oss göra din dag extra minnesvärd med våra tilläggspaket. Oavsett tillfälle kommer vi att skräddarsy upplevelsen för att passa dina behov.

Mer detaljer

Vårt systerhotell Villa Dagmar

Vårt systerhotell Villa Dagmar erbjuder en inspirerande miljö för möten och events.

Mer detaljer