WELLNESS

Njut av en stunds avkoppling i vår ombonade Retreat. Här finns hamam, bastu, dusch och vilostolar och som hotellgäst går den att abonnera privat. Alla gäster har dessutom fri tillgång till vårt fullt utrustade gym.

RETREAT & HAMAM

Vår avkopplande Retreat erbjuder hamam, bastu, dusch och vilostolar och som hotellgäst går den att abonnera privat. Du kan även boka massage, skönhetsbehandlingar, makeup och styling eller tid hos en nagelteknolog.

BehandlingarMer detaljer

wellness

BEHANDLINGAR

Hos Mia Hjalmarsson kan kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken att kropp och själ hör ihop. Notera att på grund av stor efterfrågan rekommenderar vi att du bokar din behandling minst en vecka i förväg.

Boka härBehandlingar

GYM & PERSONLIG TRÄNING

Vårt gym är utrustat med moderna träningsmaskiner och har ett komplett utbud av hantlar och andra träningsredskap. Dessutom finns handdukar, mineralvatten och ett rum för stretching och yoga.

Kontakta ossMer detaljer

HÅRSALONG

Välkommen till Hotel Diplomats hårsalong som drivs av den välrenommerade hårstylisten Bo Göran Guldbrand. Här erbjuds alla sorters hårbehandlingar och styling inför olika tillfällen.

Kontakta ossMer detaljer

Boka Rum