Andy’s Bar

Andy’s Bar – uppkallad efter en av sina tidiga stamgäster, Andy Warhol –  är en ombonad mötesplats inspirerad av gamla Paris, som erbjuder en elegant tillflyktsort för den kräsne. Baren är det perfekta gömstället mitt i city för att fly omvärlden i ett par timmar… En fullsatt oas där du kan inspireras, hitta din nya favoritdrink, någon du känner och vår signaturburgare. Gästerna är människor som framförallt njuter av andras goda sällskap. Ett kollektiv som lever för spännande sociala möten.

Mitt i känslan, musiken och det bohemiska förvandlas vår afterwork sömlöst från en eklektisk och organisk blandning av balearic och själfulla urval, till en klubbig men intim dansframkallande stämning fylld med disco, deep house, klassiska och samtida bangers med allt från Nina Simone till Cardi B. Tid och rum försvinner i Andy’s drömska atmosfär. 

ÖPPETTIDER

Andy’s Bar har stängt över sommaren, varmt väkommen åter i höst.
För mer information eller privata bokningsförfrågningar, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på +46 (0) 8 459 68 01 eller e-post reservations.sto@diplomathotel.com

Boka här

Möten på Hotel Diplomat

Boka ett av våra mötesrum!

Nybroviken

Vårt eleganta mötesrum Nybroviken har en totalyta på 59 kvadratmeter. Lokalen går att anpassa efter era behov och kan delas in i två mindre mötesrum, Övre Nybroviken på 28 kvadratmeter och Nedre Nybroviken som är 23 kvadratmeter.

Djurgården

Vårt ljusa och eleganta mötesrum Djurgården har plats för upp till 12 personer och passar perfekt till allt från styrelsemöten till privata middagar.

Galleriet

Vernissage, privata middagar eller lanseringar – i Galleriet kan vi ta emot 32 sittande gäster och möjligheterna är många.

Butiken

Abonnera Butiken och dess populära uteservering till din egen tillställning. På kvällstid erbjuder vi möjligheten att hyra hela Butiken och skapa ett unikt och välsmakande event med utsikt över Nybroviken.

Andy’s Bar

En mysig mötesplats inspirerad av gamla Paris, Andy’s Bar – uppkallad efter en av sina tidiga stamgäster, Andy Warhol.

Biblioteket

Vårt trevliga bibliotek bjuder in till en inspirerande atmosfär. Oavsett om du planerar ett elegant evenemang eller ett sofistikerat affärsmingel –  Biblioteket öppnar upp för flera möjligheter och kan bokas som en förlängning av Andy’s Bar.