BUTIKEN

Butiken är en avslappnad mötesplats för alla tänkbara tillfällen. Antingen om du ska träffa en vän för ett glas efter jobbet eller vill äta en hälsosam frukost efter morgonpromenaden. I Butiken hittar du också en härlig blandning av våra favoritprodukter; olivoljor, lergods och konfektyr från vår favorit Pärlans, som du kan ta med dig hem eller ge bort till någon du tycker om.

Frukost, Lunch & Take Away

I Butiken erbjuder vi hälsosamma och näringsrika smoothies, olika frukostalternativ, sallader och lättare lunch- eller middagsrätter. Färska bakverk levereras dagligen från bageriet på vårt systerhotell Villa Dagmar. Alla produkter kommer från lokala leverantörer och är noga utvalda efter säsong. Lunchen kan du välja att avnjuta på plats eller ta med dig. I vårt take-away sortiment finns även en mängd olika salladsalternativ. 

After Work

I Butiken på Hotel Diplomat prioriterar vi alltid hållbara producenter och varumärken. Nu erbjuder vi ett utmärkt utbud av natur- och ekoviner. Principen om ett hållbart vin kretsar kring vin gjort på ett miljövänligt sätt som varken är skadligt för miljön eller människor. Välkommen till oss för en miljövänlig after work.

Events

Butiken finns även tillgängligt att hyra för alla typer av event från kl 18.30, med utsikt över hamnen och mat och dryck från våra lokala leverantörer.

ÖPPETTIDER

Alla dagar 08.00 – 18.00