Bästa hotellfrukosten i Stockholm

Våra favoriter

En iögonfallande Toast Parmesan eller en krispig croissant – vad passar bättre än att börja morgonen med en riktigt god hotellfrukost? Här listar vi den bästa hotellfrukosten i Stockholm. 

Villa Dagmar 

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Hotellfrukost i internationell miljö

Börja dagen med hotellfrukost i en internationell och vacker miljö. På Villa Dagmar finner du en exklusiv Continental Buffé & à la carte. På menyn hittar du parmesan-toasts, gröt och äggrätter i olika former, nybakat bröd, kanelbullar och croissanter direkt från det egna bageriet. Precis allt du kan tänka dig vilja ha till en riktigt härlig hotellfrukost. Juicebaren är påfylld med säsongens härliga och färskpressade juicer. Vad många inte vet är att du kan även avnjuta frukosten i den helt unika och ombonade vinbaren Dagges, med entré från Nybrogatan. Ett perfekt alternativ för en mer avslappnad frukostdejt. 

 

Hotel Diplomat

Strandvägen 7C, Östermalm

Exklusiv hotellfrukost med utsikt över Nybroviken

Hotel Diplomats eleganta restaurang på Strandvägen 7C är det självklara valet för dig som önskar en klassisk frukost i en varm miljö. Här finns allt du kan önska dig för en hotellfrukost utöver det vanliga, välj från vår á la carte eller vår klassiska  “Diplomat frukost” som inkluderar allt av det goda. Brödkorgen med Stockholms bästa croissanter, bröd och bullar kommer direkt från vårt bageri på systerhotellet Villa Dagmar. Se vår frukostmeny här.

I hotellets charmiga deli och kafé, Butiken, erbjuds också frukost med olika typer av nyttiga smoothies, sallader och take away-rätter. En populär mötesplats som har öppet alla dagar i veckan. I Butiken hittar du också en härlig blandning av våra favoritprodukter; olivoljor, lergods och konfektyr från vår favorit Pärlans, som du kan välja att ta med dig hem eller att ge bort till någon du tycker om. 

Föredrar du en härlig helgbrunch? Läs mer om hotellbrunch på Östermalm

 

ÖPPETTIDER

FRUKOST

Måndag till fredag 06.30 – 10.00

Lördag till söndag 07.30 – 11.00

 

BOKA BORD ←    

BOKA RUM ←