Hotellbrunch på Östermalm - Lyxig brunch i Stockholm

På underbara Östermalm finns det ett generöst utbud av barer och restauranger. Stadsdelen bjuder även på Stockholms bästa brunchställen. Här har vi listat tre hotell som erbjuder brunch av högsta kvalitet när det är dags för en efterlängtad hotellbrunch för att förgylla helgkänslan.

Hotel Diplomat 

Strandvägen 7 C, Östermalm

Berömd brunch med magisk utsikt

Hotel Diplomat serverar en attraktiv brunch med lokala råvaror i en internationell atmosfär. På vår brunchmeny finns till exempel säsongsbetonade rätter, desserter och autentiska brunchklassiker. Brunchen kan även avnjutas på Diplomats soliga uteservering under sommarmånaderna, där magisk utsikt mot Nybroviken utlovas. 

Diplomat serverar även frukost, lunch, middag och cocktails sent på kvällen, varje dag i veckan.

Boka bord eller boka rum

 

Villa Dagmar

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Lyxig hotellbrunch i vibrerande miljö

Ät och drick från tidig morgon till sen kväll på vårt systerhotell Villa Dagmar – ett stilfullt boutiquehotell nära Östermalmstorg. Brunchmenyn  finns tillgänglig på lördagar och söndagar och inkluderar några utvalda rätter och eftertraktade pizzor. Smakerna är internationella, elegant presenterade och varierade. Här finns det alltid något för alla. Steak minute, klassiska hamburgare och nicoise är exempel på vad du kan njuta av. Brunchen kan avnjutas både i restaurangen eller i den inglasade Trädgården.

 

Miss Clara

Sveavägen 48, Norrmalm/Östermalm

Välrenommerad brunch

Inspirerade av Londons mysiga krypin och New Yorks bästa bruncher väcker Miss Clara Stockholm till liv med denna härliga brunch. Miss Clara erbjuder en á la carte brunch som kombinerar en härlig atmosfär med autentisk känsla och opretentiös  gastronomi. Glöm inte att avsluta med de amerikanska pannkakorna med färska bär.