SOCIALT ANSVAR

Våra strategiska, sociala initiativ är utformade för att göra en positiv skillnad i världen, i syfte att säkerställa en framtid som ger samma möjlighet till självförverkligande för alla.

WORLD CHILDHOOD FOUNDATION

World Childhood Foundation grundades 1999 av H.M. Drottning Silvia. Childhood arbetar för att förhindra att barn utsätts för övergrepp eller exploatering. Därför stödjer stiftelsen cirka 100 projekt runt om i världen som arbetar med barn som blivit utsatta eller riskerar att utsättas för övergrepp, barn i samhällets vård, gatubarn och familjer i riskzonen. Childhoods mål är att alla barn ska få en trygg och kärleksfull barndom.

På Hotel Diplomat stödjer vi World Childhood Foundation genom:

”Charity Dish” på menyn – varje gång någon beställer köttbullar i restaurangen skänker vi 20kr.

“Runda upp” – vid utcheckning kan ni välja att runda upp notan, pengarna går oavkortat till Childhood

Childhoods armband finns till försäljning i vår giftshop.

SWISHA EN GÅVA

Hjälp oss att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn och skänk en gåva genom att swisha valfritt belopp till WCF nummer 90 900 36. Märk ditt Swish-bidrag med “Hotel Diplomat”, pengarna går oavkortat till World Childhood Foundation. Tillsammans ger vi fler barn en trygg uppväxt fri från sexuella övergrepp.

Tack för ditt bidrag.

STOLT PARTNER I STOCKHOLM LGBT

Vi är stolta över att vara en del av LGBT:s nätverk som värdesätter mångfald, jämställdhet, inkludering och tillhörighet. Som en mångårig medlem av Stockholm LGBT, är vi glada över att vara en del av regnbågsfamiljen av företag – hotell, restauranger, attraktioner och andra partners som är engagerade i att upprätthålla Stockholms rykte som en av de mest välkomnande städer i världen för HBTQIA+-resenärer. På Hotel Diplomat är vi stolta över att välkomna resenärer från alla bakgrunder och fira din individualitet, oavsett var du kommer ifrån, hur du identifierar dig och vem du älskar. Vi ser fram emot att välkomna dig till Stockholm.

Boka Rum