STANDARD SINGLE RUM
12-19 KVM / 105cm SÄNG
 
Våra Standard Single Rum är inredda i en ljus och varm färgskala med alla bekvämligheter du behöver. Rummen har en komfortabel 105 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection. Här finns även en arbetsplats med skrivbord och fåtölj. Rummen är utrustade med minibar och Smart TV och i badrummen finns exklusiva kroppsvårdsprodukter från det ekologiska varumärket Bamford.

 

INGÅR I VARJE STANDARD SINGLE RUM:

105 cm bred DUX-säng bäddad med lakan i bomullssatin från Diplomat Collection
Badrum med badkar/dusch med exklusiva kroppsvårdsprodukter från Bamford
Frottémorgonrock och badtofflor
24 h Concierge och Roomservice
Välfylld minibar med goda drycker och snacks
Fri internetuppkoppling – fast eller trådlös
Smart TV med internationella kanaler och Chromecast
Arbetsplats med skrivbord samt fåtölj
Brett utbud av internationella magasin samt obegränsad tillgång till digitala dagstidningar och magasin i PressReader
Säker förvaring i värdeskåp
Fri tillgång till hotellets exklusiva gym
Turn-down service

Hotellets concierge hjälper er gärna med restaurangförfrågningar, parkeringsservice, sightseeing och bokning av mötesrum med mera.
 

Boka rum

Bo på Hotel Diplomat

Upptäck alla våra rum

Standard Single Rum

Våra Standard Single Rum är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummen har en DUX-säng som bäddas med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Standard Queen Rum

Våra Standard Queen Rum har modern skandinavisk design och är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummet har en 160 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection

Executive Deluxe Rum

Våra rymliga Executive Deluxe Rum är genomsyrade av skandinavisk design. Varje hotellrum har en generös sittgrupp, connecting-möjligheter och utsikt över vår vackra innergård.

Deluxe Sea View Rum

Våra Deluxe Sea View Rum har en enastående utsikt över Nybroviken och är ljust och smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje rum fått en touch av tidlös elegans.

Junior Svit

Våra ljusa och rymliga Juniorsviter erbjuder en oslagbar utsikt över Stockholm. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje svit fått sin egen touch av klassisk elegans.

Executive Svit

Vår ljusa och rymliga Executive Suite har en fantastisk utsikt över Strandvägen. Här finns en king size- säng, en inspirerande arbetsplats samt möjlighet att addera tre anslutande rum med separat vardagsrumsdel och matplats. Perfekt för längre vistelser eller privata events.

Dagmar Svit

Med sina 69 kvadratmeter är Dagmar Svit idealisk för den stora familjen eller den exklusiva lanseringen. Sviten är personligt och smakfullt inredd med möbler från exklusiva designers.

Studio rum

Vår stilfulla Executive Svit och några av våra Superior Rum är utrustade med ett elegant kitchenette.