EXECUTIVE DELUXE RUM
35-40 KVM / 180 CM KING-SIZE SÄNG

Våra rymliga Executive Deluxe Rum är genomsyrade arkitekten Per Öbergs skandinaviska design. Varje hotellrum har en generös sittgrupp och utsikt över vår vackra innergård. De är inredda med exklusiva möbler från bland annat italienska Meridian. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng, som bäddas med lakan i exklusiv bomullssatin från Diplomat Collection, samt en vardagsrumsdel, en välfylld minibar och ett stort badrum med marmorgolv och exklusiva kroppsvårdsprodukter från Bamford.

 

I VARJE EXECUTIVE DELUXE RUM INGÅR:

180 cm bred DUX-säng bäddad med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection
Modernt badrum med badkar/dusch samt kroppsvårdsprodukter från Bamford
24h Concierge & Room Service
Välfylld minibar med goda drycker och snacks
Fri internetuppkoppling – WiFi
Smart TV med internationella kanaler och Chromecast
Stationär högtalare med bluetooth-anslutning från Marshall
Arbetsplats med skrivbord och generös sittgrupp med soffa och fåtöljer
Frottémorgonrock och tofflor
Säker förvaring i värdeskåp
Turn-down service vid förfrågan
Fri tillgång till hotellets fullutrustade gym
60 min privat tillgång till Retreat med hamam och bastu (förbokas via receptionen)*

Vi hjälper er gärna med restaurangförfrågningar, parkeringsservice, sightseeing och bokning av behandlingar med mera. Önskas tillval så som champange eller blommor på rummet? Vänligen kontakta vårt Guest Relations team.

*Gäller endast vid bokningar direkt via oss, ej tredjepartskanal.

Boka rum

Bo på Hotel Diplomat

Upptäck alla våra rum

Standard Singel Rum

Våra Standard Single Rum är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummen har en DUX-säng som bäddas med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Standard Queen Rum

Våra Standard Queen Rum har modern skandinavisk design och är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummet har en 160 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection

Superior Balkong

Våra Superior Balkong Rum har alla en balkong mot den vackra esplanaden och är smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Deluxe Sea View Rum

Våra Deluxe Sea View Rum har en enastående utsikt över Nybroviken och är ljust och smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje rum fått en touch av tidlös elegans.

Executive Deluxe Rum

Våra rymliga Executive Deluxe Rum är genomsyrade av skandinavisk design. Varje hotellrum har en generös sittgrupp, connecting-möjligheter och utsikt över vår vackra innergård.

Familjesvit

Vår rymliga Familjesvit är genomsyrad av skandinavisk design. Varje svit har en generös sittgrupp, bäddsoffa och balkong med utsikt över vår vackra innergård.

Junior Svit

Våra ljusa och rymliga Juniorsviter erbjuder en oslagbar utsikt över Stockholm. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje svit fått sin egen touch av klassisk elegans.

Executive Svit

Vår ljusa och rymliga Executive Suite har en fantastisk utsikt över Strandvägen. Här finns en king size- säng, en inspirerande arbetsplats samt möjlighet att addera tre anslutande rum med separat vardagsrumsdel och matplats. Perfekt för längre vistelser eller privata events.

Dagmar Svit

Med sina 68 kvadratmeter är Dagmar Svit idealisk för den stora familjen eller den exklusiva lanseringen. Sviten är personligt och smakfullt inredd med möbler från exklusiva designers.

Studio rum

Vår stilfulla Executive Svit och några av våra Superior Rum är utrustade med ett elegant kitchenette.