EXECUTIVE SVIT
59 KVM  180 CM KING-SIZE SÄNG

Vår rymliga Executive Svit har generösa ljusinsläpp och en fantastisk utsikt över Strandvägen och Nybroviken. Här finns en king size-säng från DUX, en inspirerande arbetsplats och möjlighet att addera tre anslutande rum med separat vardagsrumsdel och matplats inklusive pentry. Perfekt för längre vistelser eller privata events.

Sviten är inredd med exklusiva möbler från bland annat italienska Meridian. Internationellt välrenommerade arkitekten Per Öberg har gett sviten en modern, luftig och skandinavisk känsla och samtidigt värnat om hotellets arv.

 
I VARJE EXECUTIVE SVIT INGÅR:

180 cm bred säng från DUX bäddad med lakan i bomullssatin från Diplomat Collection
Pentry, matbord och generös vardagsrumsdel
Modernt badrum i marmor med badkar och dusch
Möjligheten att addera 3 anslutande rum
Välfylld minibar med goda drycker och snacks
Fri internetuppkoppling – WiFi
Smart TV med Chromecast
Stationär högtalare med bluetooth-anslutning från Marshall
Arbetsplats med skrivbord
Säker förvaring i värdeskåp
Exklusiva kroppsprodukter från Bamford
Frottémorgonrock och tofflor
Blommor vid ankomst
Fri tillgång till hotellets fullutrustade gym
60 min privat tillgång till Retreat med hamam och bastu (förbokas via receptionen)*

Vi hjälper er gärna med restaurangförfrågningar, parkeringsservice, sightseeing och bokning av behandlingar med mera. Vänligen kontakta vårt Guest Relations team.

*Gäller endast vid bokningar direkt via oss, ej tredjepartskanal.

Boka rum

Bo på Hotel Diplomat

Upptäck alla våra rum

Standard Singel Rum

Våra Standard Single Rum är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummen har en DUX-säng som bäddas med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Standard Queen Rum

Våra Standard Queen Rum har modern skandinavisk design och är inredda i en ljus och varm färgskala. Rummet har en 160 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Superior Rum

Våra Superior Rum är smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection

Superior Balkong

Våra Superior Balkong Rum har alla en balkong mot den vackra esplanaden och är smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Rummen har en 180 cm bred DUX-säng som bäddats med exklusiva lakan i bomullssatin från Diplomat Collection.

Deluxe Sea View Rum

Våra Deluxe Sea View Rum har en enastående utsikt över Nybroviken och är ljust och smakfullt inredda med möbler från noggrant utvalda designers. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje rum fått en touch av tidlös elegans.

Executive Deluxe Rum

Våra rymliga Executive Deluxe Rum är genomsyrade av skandinavisk design. Varje hotellrum har en generös sittgrupp, connecting-möjligheter och utsikt över vår vackra innergård.

Familjesvit

Vår rymliga Familjesvit är genomsyrad av skandinavisk design. Varje svit har en generös sittgrupp, bäddsoffa och balkong med utsikt över vår vackra innergård.

Junior Svit

Våra ljusa och rymliga Juniorsviter erbjuder en oslagbar utsikt över Stockholm. Inspirerade av byggnadens unika jugendarkitektur har varje svit fått sin egen touch av klassisk elegans.

Executive Svit

Vår ljusa och rymliga Executive Suite har en fantastisk utsikt över Strandvägen. Här finns en king size- säng, en inspirerande arbetsplats samt möjlighet att addera tre anslutande rum med separat vardagsrumsdel och matplats. Perfekt för längre vistelser eller privata events.

Dagmar Svit

Med sina 68 kvadratmeter är Dagmar Svit idealisk för den stora familjen eller den exklusiva lanseringen. Sviten är personligt och smakfullt inredd med möbler från exklusiva designers.

Studio rum

Vår stilfulla Executive Svit och några av våra Superior Rum är utrustade med ett elegant kitchenette.