Karriär

LEDIGA JOBB 

Vi söker löpande efter duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt team på Hotel Diplomat. Vänligen skicka in din jobbansökan (CV och personligt brev) till jobs@diplomathotel.com

Receptionister Sommarvikariat

Vi söker nu hotellreceptionister (heltid, natt, extra) till hotellets Front Office team för sommaren 2023.
Som person är du professionell, driven och passionerad, en målinriktad lagspelare med känsla för kvalité och personlig service. Det är till fördel om du har ett intresse av hotell och branschen i stort.

Arbetsuppgifter som receptionist på Hotel Diplomat innebär bland annat följande;

– In- och – utcheckning av gäster enligt hotellets standard
– Ta emot inkommande bokningsförfrågningar
 – Ta emot inkommande samtal och se till att de kopplas till rätt person
 – Besvara och ta hand om hotellets mailinkorgar
 – Ordna med gästförfrågningar och vara behjälplig
 – Hjälpa till med bagagehantering
 – Jobba med försäljning och ha ett helhetstänk i receptionen

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av HMS eller något annat hotellbokningssystem.

För denna tjänst måste du kunna kommunicera på både svenska och engelska, i både tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande. Vi ser helst även att du har minst 1 års relevant erfarenhet. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning med start omgående, vi tillämpar kollektiv avtal. Arbetstiden är fördelad lördag och söndagar varannan helg med möjlighet till heltid under sommaren. Perfekt för den studerande.

Ansökan skickas senast 16 April 2023 till caroline.sjoqvist@diplomathotel.com med ”Ansökan Receptionen” som ämnesrad. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om Hotel Diplomat

Hotel Diplomat är ett exklusivt hotell, beläget på Strandvägen i hjärtat av Stockholm, med fantastisk utsikt över nybroviken. Hotellet ägs och drivs av fjärde generationen Malmström Hotel Diplomat med sin klassiska art nouveau-stil står för något tidlöst, samtidigt som modern skandinavisk design och konst sätter sin prägel i den vackra byggnaden. Mixen av varsamt bevarade ursprungsdetaljer i kombination med en tidlös stilren inredning genomsyrar alla 130 rum och sviter. Hotellet är känt för sin service och har under åren mottagit många utmärkelser.