Lyxiga hotell med retreat och gym på Östermalm - Stockholm

Våra favoriter

Ta en paus från vardagen och checka in på ett hotell med retreat och gym i Stockholm. Njut av en vardagskväll eller weekend där kropp och själ står i fokus med lyxig avslappning och behandlingar. Stockholm kryllar av lyxiga hotell där retreat och wellness står i centrum för ditt välbefinnande. Här listar vi våra favoriter belägna på karismatiska Östermalm.

 

Villa Dagmar 

Nybrogatan 25-27, Östermalm

Det bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa

Villa Dagmar finner du deras avkopplande Spirit & Retreat. Här kan din kropp, sinne och själ få sig en välbehövlig paus, avslappning eller ett snabbt träningspass i deras moderna och välutrustade gym.

Dagmar Spirit & Retreat är ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson som är erkänd homeopat och erbjuder det bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Här hittar våra gäster klassiska favoriter såväl som nyskapande behandlingar med andliga inslag. En plats där de ser till helheten och den holistiska tanken i att kropp och själ hör ihop. 

Gonghealing & Soundbath

Dagmar Spirit & Retreat erbjuder även en unik form av ljudterapi. Gonghealing & soundbath bygger på premissen att du är en samling vibrationer som tappar rytmen när sjukdom uppstår. När atomer, celler vibrerar, balanseras denna rytm och  frekvens. Ljud och vibrationer färdas mer effektivt genom vatten och när du är på 70 % påverkar det varje cell i din kropp och instängda känslor släpps ut. Dessa vibrationer från frigör då energi från tidigare erfarenheter. En uppskattad och unik form av läkande återhämtning. Läs mer om gonghealing & sounbath här.

Gym och personlig träning

I deras fullt utrustade gym har du även möjlighet till personlig träning med några av landets främsta PT:s såväl som crossfit, styrketräning eller avslappnande yoga. 

Se alla behandlingar de erbjuder här ← 

 

Hotel Diplomat

Strandvägen 7C, Östermalm

Retreat & hamam på lyxig adress

Njut av en stunds avkoppling i Hotel Diplomats ombonade Retreat på eleganta Strandvägen 7C. Här finns allt du kan önska dig för en avslappnad stund – Hamam, torrbastu, välbehövliga behandlingar, fullutrustat gym och även en nagelteknolog.

Behandlingar

Diplomats Retreat har precis som Dagmar ett nära samarbete med Mia Hjalmarsson och erbjuder därför det absolut bästa inom hudvård, skönhet och holistisk hälsa. Här erbjuds våra gäster favoriter med allt från klassiska ansiktsbehandlingar och massage, såväl som moderna  dermapen- och PRX-behandlingar. En plats där vi ser till helheten och den holistiska tanken i att kropp och själ är ett. Se alla behandlingar här.

Gym & personlig träning

I Hotel Diplomats fullt utrustade gym finns många moderna träningsmaskiner och ett komplett utbud av hantlar och redskap som möjliggör ett riktigt bra träningspass. På gymmet finns även tillgång till handdukar och minibar med mineralvatten m.m. Det finns även möjlighet att boka ett passa med en av våra personliga tränare för att få ut det bästa av träningen.

Som hotellgäst går det att abonnera vårt retreat privat. Alla gäster har dessutom fri tillgång till vårt fullt utrustade gym.

Välkommen in till Hotel Diplomat!

BOKA RUM