Andy’s Cocktailbar

Andy’s Cocktailbar – uppkallad efter en av sina tidiga stamgäster, Andy Warhol –  är en ombonad mötesplats inspirerad av gamla Paris, som erbjuder en elegant tillflyktsort för den kräsne. Baren är det perfekta gömstället mitt i city för att fly omvärlden i ett par timmar… En fullsatt oas där du kan inspireras, hitta din nya favoritdrink, någon du känner och vår signaturburgare. Gästerna är människor som framförallt njuter av andras goda sällskap. Ett kollektiv som lever för spännande sociala möten.

Mitt i känslan, musiken och det bohemiska förvandlas vår afterwork sömlöst från en eklektisk och organisk blandning av balearic och själfulla urval, till en klubbig men intim dansframkallande stämning fylld med disco, deep house, klassiska och samtida bangers med allt från Nina Simone till Cardi B. Tid och rum försvinner i Andy’s drömska atmosfär.
Följ oss på instagram @andysatthediplomat

BOKNINGSFÖRFRÅGNINGAR

Andy’s är enbart tillgängligt för privata event. För bokningsförfrågningar, vänligen kontakta vår bokningsavdelning på +46 (0) 8 459 68 01 eller e-post event@diplomathotel.com