Restaurangen

Vår filosofi grundar sig i säsongsbetonad nordisk matlagning men köket hämtar inspiration från hela världen. Den gemensamma nämnaren är att råvaran alltid står i centrum. Vi följer säsongerna och arbetar med lokala producenter och leverantörer som ställer lika höga krav på kvalitet och miljömedvetenhet som vi. För att förlänga årstiderna förädlar vi delar av årets skörd för att kunna erbjuda våra gäster en spännande meny även under de kallare månaderna.

På Hotel Diplomat har vi en stor passion för gastronomi och viner. Menyn speglar att vi är en internationell hotellrestaurang och innehåller både egna nytolkningar av klassiska rätter samt modernare anrättningar. Det är ett matutbud som passar många, men som även väcker nyfikenhet till att prova något nytt.

I samarbete med World Childhood Foundation – som arbetar för att stödja utsatta barn – har vi sedan 2015 en välgörande rätt på menyn. Vid beställning av köttbullar i restaurangen, går 20 kronor oavkortat till World Childhood Foundation.

 

Boka bord

Eating at Hotel Diplomat

Check out more food & drink!

Restaurangen

Restaurangens tidlösa inredning och fantastiska läge på Strandvägen, med oslagbar utsikt över vattnet, gör den till en populär mötesplats. Här serveras à la carte-frukost, lunch och middag – och på helgerna även vår omtalade brunch.

Trädgården

Vår innergård, med sitt magnifika glastak, är en levande mötesplats som ger känslan av att besöka någons stadsvilla.