CONCIERGE

Välkommen till Stockholm

Du har valt den perfekta utgångspunkten för att utforska vår huvudstad, Hotel Diplomat är beläget mitt i hjärtat av Stockholm med shopping, museum och sightseeing precis utanför dörren. Vi står till ert förfogande för att hjälpa till med restaurangbokningar, skönhetsbehandlingar, sightseeingturer eller andra önskemål under er vistelse.

STOCKHOLMS SKÄRGÅRD

Visste du att Stockholms närmaste skärgårdsö bara ligger 30 minuter från stan?

Båten till Fjäderholmarna tar av vid Nybrokajen, precis runt hörnet från Hotel Diplomat. Njut av den friska skärgårdsluften medan du tar en promenad runt ön med dess vackra vyer, hantverksbutiker och restauranger. Även Strömmas guidade sightseeingturer med båt avgår från Nybrokajen. Det är ett perfekt val oavsett om du är turist i din egen stad och eller om du är på tillfälligt besök. Njut av avkopplande vackra vyer och underhållande guidning och upplev allt ifrån storstadens berömda sevärdheter till den natursköna, närliggande skärgården.
Besök Strömmas hemsida för mer information och tidtabell. 

Hotel Diplomat conciergeservice erbjuder även unika skräddarsydda privata guidade turer både till sjöss och på land av våra världsrenommerade historiska platser, sceniska landmärken och vår världsberömda orörda skärgård. Såväl på som bortom de traditionella allfartsvägarna förmedlar våra privata guider Stockhloms hisnande vackra destination med dess rika arkitektur, omfattande kultur, kittlande kuriosa, fängslande historia och uppfriskande natur.

För fler rekommendationer eller assistans, tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss