NYHETER

Hotel Diplomat presenterar en lekfull och modern twist på Afternoon Tea

Pressmeddelande Stockholm, 9 mars 2023

I mitten av mars är det efterlängtad premiär för Hotel Diplomats Afternoon Tea i en ny sfärisk tesalong en halv trappa upp. Det ikoniska hotellet utmanar den engelska eftermiddagstraditionen och presenterar en ny spännande dimension av Afternoon Tea för den moderna tenjutaren. Hotel Diplomat premiäröppnar för Afternoon Tea den 18 mars, och välkomnar gäster lördagar och söndagar klockan 12.30-17.00.

Efter en vintersömn väcker Hotel Diplomat liv i sin efterlängtade Afternoon Tea, i en ny drömsk atmosfär och med en ny meny. Den nya tesalongen är återskapad efter Anna Cappelens och hennes syskon farmors eleganta tesalong i Villa Dagmar, Båstad. Anna, tillsammans med, arkitekt Per Öberg, kreativ chef Pauline Cappelen, och inredningsdesigner Helena Belfrage har skapat en egen oas där tiden står still.

”Vi ville skapa en oas på hotellet likt vår farmors galleri. Där brukade hon sitta varje eftermiddag vid ett uppdukat tebord med bakverk och en kupa champagne, och lyssnade på fransk musik och blickade ut över den lummiga trädgården, havet och de vackra statyerna. Den nya tesalongen för tankarna till en skogsglänta i sagornas värld och färgerna påminner om farmors hem. Vi är glada att återigen välkomna våra gäster och besökare till vår Afternoon Tea och hålla traditionen levande för kommande 100 år.”

– Anna Cappelen, Hotel Diplomats och Villa Dagmars arbetande styrelseordförande och delägare

Läs hela pressmeddelandet här.

afternoon-tea

Charlotta Olsson tillträder som ny VD

Pressmeddelande Stockholm, den 1 September 2022

Charlotta Olsson har lång erfarenhet inom hotell, service och försäljning både nationellt och internationellt och har gedigna kunskaper i operativt såväl strategiskt ledarskap. Charlotta Olsson tillträder nu som ny VD för Hotel Diplomat och Villa Dagmar.

”Jag är mycket stolt och glad över förtroendet att få leda det operativa arbetet och vidareutvecklingen av de befintliga verksamheterna och nya projekt. Båda verksamheterna står för lojal personal, kvalitet, service och utveckling, vilket är områden som jag brinner för. Det ska bli roligt att få vara en del av verksamheternas fortsatta framgångar.”

– Charlotta Olsson, tillträdande VD Hotel Diplomat och Villa Dagmar.

Läs hela pressmeddelandet här.