SOMMARAKTIVITETER I STOCKHOLM

Nu är sommaren äntligen här och det är dags för sommaraktiviteter i Stockholm. Juni och juli är perfekta månader att utforska Stockholm både inomhus och utomhus, med ett överflöd av evenemang och attraktioner. De längre dagarna ger dig mer tid att utforska staden och dess sevärdheter, från den historiska Gamla Stan till att ta en båt ut till skärgården. Eftersom Stockholm är byggt på 14 olika öar som är sammanlänkade av över 50 broar, bjuder det in våra besökare att njuta av det vackra vattnet, och man kan ta ett dopp på en av de rena och väl underhållna allmänna stränderna.

Skansen

Upplev svensk kultur och natur på världens äldsta friluftsmuseum. Skansen är ett av de mest populära utomhusmuseerna och hem för vilda nordiska djur som älgar, lodjur och järv. Beläget på Kungliga Djurgården och erbjuder spektakulär utsikt över hela Stockholm, är detta en underbar aktivitet för hela familjen.

Fjäderholmarna

Fjäderholmarna är en kort båttur från hamnen i Nybroviken. Ta en trevlig promenad runt ön och njut av lokala hantverkare och deras handgjorda hantverk. Vi rekommenderar starkt att planera för en läcker lunch på Fjäderholmarnas Krog eller bara njuta av en svalkande glass medan du njuter av solen på de omgivande klipporna.

Det finns många roliga och spännande aktiviteter att göra under sommaren i Stockholm, och något för alla. Ta tillfället i akt och upptäcka allt som Stockholm har att erbjuda denna sommar. Vi hoppas att våra tips kan ge inspiration till en minnesvärd sommar i den vackra svenska huvudstaden.