Vår i Butiken

Våren har anlänt till vår kombinerade butik och café Butiken. Nu är Butiken fylld med ett brett sortiment av unika och personliga presenter som passar alla smaker. Du kan välja mellan produkter från lokala leverantörer och småskaliga producenter som är hållbara och ekologiska. Här är några tips på vad du kan ge i påskpresent till dig själv eller någon du håller kär.

BORDSDEKORATIONER

Fira våren med en färgglad touch och överraska dina nära och kära med ett kit som piggar upp middagsbordet. Butiken har ett brett utbud av färgglada handdoppade ljus och eleganta ljusstakar att placera dem i. Dessutom har vi fått in vackra servetter i härliga vårfärger, så att du kan addera ytterligare lite färg till din dukning. Välkommen in oss och låt oss hjälpa dig att skapa en härlig och färgglad stämning i hemmet under våren.

DRINKSET

Vad symboliserar våren mer än solsken och goda drinkar? I Butiken kan du hitta fantastiska champagneglas och en vacker italienskinspirerad drinkbok med vackra illustrationer och goda recept på drinkar att prova under våren och sommaren. Perfekt för att liva upp en solig eftermiddag eller en trevlig kväll med vänner.

TILL HEMMAKOCKEN

Till matälskaren och hemmakocken hittar du ett flera inspirerande kokböcker hos oss. Välj mellan veganska kokböcker och andra kokböcker med underbara recept som hyllar naturens gåvor. Fullända presenten med ett salt- och pepparkvarn i naturligt trä som passar perfekt i det moderna köket.

TILL TE ÄLSKAREN

Ge bort den ultimata te-upplevelsen till någon som älskar te. Hotel Diplomats eget te kommer i en fantastiskt vacker plåtburk, tillsammans med närproducerad honung med en härlig smak av citron och konfektyr. Kanske lakritspraliner till lakritsälskaren eller kakor från vårt sortiment.

DOFTSET

I butiken hittar du naturligt doftande doftpinnar och doftljus från Bamford. Kombinera dessa och ge bort en väldoftande present som både är vacker och funktionell.

Oavsett vad du väljer så kan du vara säker på att du ger en present som är både personlig och unik. Besök oss i Butiken och upptäck vårt breda utbud av hållbara och handplockade varor. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för att välkomna våren med stil.

Välkommen in och låt dig inspireras.

 

ÖPPETTIDER

08:00 – 18:00