Möt våren i Stockholm

Nu när våren äntligen har anlänt till Stockholm och solen tittar fram, finns det inget bättre sätt att välkomna den än att tillbringa lite tid utomhus och njuta av allt vad staden har att erbjuda. Det finns en mängd olika sätt att uppskatta det fina vädret i Stockholm och vi har några tips på hur du kan få ut det mesta av solen.

För den som är sugen på något svalkande kan vi rekommendera att besöka någon av stadens många uteserveringar eller restauranger som nu öppnar upp för utomhusserveringar. Varför inte ta en promenad längs Strandvägen och utforska de olika restaurangerna och kaféerna som vetter ut över vattnet.

För den som vill uppleva Stockholms fantastiska natur rekommenderar vi en promenad runt Djurgården. Djurgården är en av de mest populära platserna i Stockholm och det finns många vackra stigar att vandra längs med. Lyssna på fåglarna som kvittrar och njut av de fantastiska utsikterna över staden. Ta med en picknick och sätt dig på någon av bänkarna längs vägen och njut av en fikastund i naturen. Oavsett när du väljer att besöka Djurgården under våren, kommer du att uppleva naturens skiftningar mellan vintern och sommaren på ett alldeles speciellt sätt.

En annan fantastisk plats att besöka under våren är Kungsträdgården. I mitten av april blommar körsbärsträden i parken och det är en syn som inte får missas. Sätt dig under de vackra blommande träden och njut av den milda och söta doften av körsbärsblom. Ta med en bok eller sällskap och njut av den fantastiska utsikten.

Oavsett vad du väljer att göra, finns det inget bättre sätt att njuta av våren och solen än att ta sig ut i det fina vädret och uppleva allt vad Stockholm har att erbjuda.