Mat, dry & sol på våra uteserveringar

Våren har äntligen kommit och med den öppnar alla uteserveringar upp sina dörrar för säsongen. Det är en härlig tid då solen skiner och man kan njuta av god mat och dryck i den friska luften.

Hos både Hotel Diplomat och Villa Dagmar finns det flera möjligheter att uppleva detta på bästa sätt. Hotel Diplomat har två fantastiska uteserveringar som erbjuder gästerna möjligheten att avnjuta läcker mat och dryck samtidigt som man tar in den spektakulära utsikten över vattnet och den vackra Strandvägen.

Butikens uteservering på Hotel Diplomat är en perfekt plats för en avkopplande lunch, fika eller en avslappnad drink under soliga och varma dagar. Här kan man njuta av de fräscha och läckra bowlsen och kombinera det med ett glas av någon av deras noggrant utvalda naturviner.

Restaurangens uteservering på Hotel Diplomat bjuder på säsongsbetonade nordiska rätter och goda viner. Här kan du njuta av utsikten över Strandvägen från frukost till middag.

Villa Dagmar har också en uteservering där gästerna kan njuta av gastronomi i toppklass skapade av två av Sveriges mest innovativa och prisade kockar i en trevlig och avslappnad atmosfär.

Oavsett om du vill träffa vänner, ta en paus från arbetet eller bara koppla av och njuta av det fina vädret, så är uteserveringarna på Hotel Diplomat och Villa Dagmar de perfekta platserna för detta. De tror på att en minnesvärd matupplevelse handlar om mer än bara mat och dryck, det handlar också om en trevlig stämning och utmärkt service.

Välkommen att uppleva våren och sommaren på bästa sätt på Hotel Diplomat och Villa Dagmars underbara uteserveringar.