MORS DAG GETAWAY

Morsdag är ett tillfälle att hylla våra fantastiska mödrar och visa dem hur mycket de betyder för oss. Boka in din mamma för en avkopplande helg på vårt vackra hotell, perfekt beläget vid Nybroviken. 

Vårt stilla söndagserbjudande är ett perfekt tillfälle att ge er själva tid att koppla av och uppskatta varandra. Checka in på söndag och njut av en fantastisk frukost för att starta dagen på bästa sätt. Här har ni tillgång till vårt välutrustade gym, så ni kan börja veckan med ett energigivande träningspass tillsammans.

Stilla söndag hotellerbjudande

Gör er vistelse lite extra härlig med en individanpassad helkroppsmassage i vår avkopplande retreat. Denna behandling är särskilt utformad för att förebygga och lindra värk, minska stress, påskynda läkning och återhämtning, förbättra blodcirkulationen och stärka immunförsvaret. Våra erfarna terapeuter skräddarsyr behandlingen efter dina specifika behov. 

Boka behandling

Avsluta dagen på bästa sätt genom att avnjuta en trerätters middag från vår exklusiva morsdagsmeny. Vår kock har skapat en särskilt anpassad meny med omsorgsfullt utvalda signaturrätter för en smakupplevelse att minnas.

Boka bord

Spendera en minnesvärd mors dag hos oss. Låt oss ta hand om varje detalj medan du och din mamma skapar varaktiga minnen i våra vackra omgivningar.

För den som önskar att definiera sin egen upplevelse erbjuder vi allt ovan, i form av ett presentkort.
Oavsett vad ni väljer ser vi fram emot att välkomna er.

Köp presentkort