Afternoon Tea i Stockholm på Hotel Diplomat: En unik upplevelse

Hotel Diplomat har serverat Afternoon Tea i Stockholm sedan slutet av 1960-talet, en uppskattad tradition i alla generationer. Vad är det som gör Afternoon Tea på Hotel Diplomat unik?

Oslagbar atmosfär

Vår tesalong en halv trappa upp bjuder in till en sfärisk oas med inspiration från lummiga trädgårdar och en skogsglänta i sagornas värld. Här utmanas den engelska eftermiddagstraditionen i en ny dimension av Afternoon Tea på Hotel Diplomat, med en lekfull och modern twist.

Kuraterade smaker för dina sinnen

Våra kockar har noga utformat varje del av vår afternoon tea, från delikata kanapéer till färska scones och bakverk där varje tugga är en resa för alla dina sinnen. Våra bakverk är skapade av vår välrenommerade konditor Annie Lundin. 

Förnya den klassiska traditionen

Vi ger en klassisk tradition en modern twist genom att avnjuta Hotel Diplomats Afternoon Tea. Denna ljuvliga stund i Stockholm är en möjlighet att skapa minnen och uppleva något helt unikt tillsammans med vänner eller familj. 

En afternoon tea i Stockholm med omtanke & detaljer

På Hotel Diplomat lägger vi stor omsorg i varje detalj, från val av tesorter till presentationen av rätterna. Vi strävar efter att erbjuda dig en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Boka afternoon tea med dina vänner eller familj. 

Boka Afternoon Tea på Hotel Diplomat i Stockholm

Ge dig själv eller någon du älskar en oförglömlig eftermiddag i en sofistikerad atmosfär. På Hotel Diplomat handlar det inte bara om att dricka te – det handlar om att uppleva en stunds magi och en minnesvärd upplevelse.

ÖPPETTIDER

Lördagar och söndagar 12.30 & 15.00

Boka här

Vänligen notera att vid allergier eller kostpreferenser så som -laktos, -gluten eller veg så ber vi er kontakta oss i förväg. restaurant@diplomathotel.com

 

Fördjupa dig om historien bakom Afternoon tea (engelska).